Şehit Abdullah Ömür İlkokulu

OZANLAR MAH. ÜNAL OZAN CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı, iyi ve güvenilir insan diye tabir edilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Adil, insan merkezli, öğretmen temelli, kavramda evrensel, uygulamada yerli; esnek, beceri ve görgü odaklı;hesap verebilir, sürdürülebilir bir ilkesel duruş sergileyebilen, demokrasi ve ekonomiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışıyla ülkemizin her alanda gelişimine katkı sağlamaktır.
14.10-18.30
Ulaşım
Şeker Mahallesi, Ozanlar Mahallesi ve Kuzey Terminale giden tüm toplu taşıma araçları okulumuzun önünden geçmektedir.
İLÇE MERKEZİ
Okulumuz Adapazarı İlçe merkezinde bulunmaktadır.
ETWİNNİNG PROJELERİ
Diğer Hususlar
24.01.2020 tarihinde Okulumuz binası için yıkım kararı verilmiş olup, 03.02.2020 tarihi itibarı ile Medine Müdafi Fahreddin Paşa Kız İHO binasına taşınarak faaliyetlerine burada devam etmektedir.